Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 martie 2010

Land of kitsch...

Iubesc arta, si stiti cum e...cu cat cunosti mai bine domeniul din care face parte un anumit lucru cu atat il poti aprecia mai aproape de reala sa valoare. Si pentru ca sunt o persoana de cele mai multe ori constiincioasa si mai ales fiindca nu-mi place sa vorbesc in necunostinta de cauza...am studiat in amanunt mai ales arta vestimentara. Si unde poti studia mai bine decat in club? locul unde merg mondenitatile.

In acest loc arta vestimentara in ceea ce priveste sexul feminin are o tenta pornografica cu influente salbatice.
Rochite cat mai scurte, strimte, decoltate, stalucitoare, cu spatele gol...o regula am observat...ori colant ori nimic, unghii 2,5 cm minim, roz fucsia, accesorii asemeni unui bradut de craciun...si parul, parul este cel ce te duce cu gandul la salbatic, ai tot timpul impresia ca au un animal in cap...o bufnita, un vultur etc.
Dar ce-mi place cel mai mult este sesiunea foto...indispensabila, si in mare voga.
Simpla nevoie primara de a merge la baie este transformata intr-o incursiune in lumea mondena ce consta in: convocat fetele la un mers la baie...se face sirul, sanii in fata, spatele incordat, barbia ridicata...si start...pe coridorul plin de oameni "profund impresionati" de trecerea ta... Treci cu succes si de acesta incercare..ajungi in sfarsit in baie...aici e locul cu o importanta majora...scoti aparatul, si sesiunea foto...toata lumea la poza, si daca nu ai poza la baie cu fetele gen "botic" postata pe facebook sau hi5 nu esti in rand cu lumea buna.

La baieti e simplu, ai impresia ca toti sunt rude in materie de "arta vestimentara", au 2 optiuni...tricou mulat sau camasa.

Promit sa vin cu poze argumentative...dar pana atunci va trebui sa ma credeti pe cuvant sau mergeti in club...va garantez o seara cel putin amuzanta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

sa cred ca pe viitor nu te mai vad pe acolo?
oare reusesti sa iesi din spiritul de cireada moldoveneasca si sa eviti iesirea intr-un club de genul in care aproape obligatoriu trebuie sa faci prezenta pentru ca sa te regasesti lumea mondenitatilor patriotice de la Fartzanesti?
vom trai si vom vedea pana la urma daca lucrurile acestea spuse sunt doar de fatada ca sa poti critica pe restul sau chiar reusim sa ridicam nivel cultural al distractiei si petrecutului timpului liber...:)
nice post:P

Soul spunea...

vom trai si vom vedea asa cum ai spus, iar in ceea ce priveste nivelul cultural...nu cred ca tine de mine sa-l ridic, sau sa-l cobor...sa spunem ca pasiunile, distractia, interesul meu sunt canalizate spre alte activitati...dar cea exemplificata in acest post ma amuza teribil

C spunea...

Cu postul asta ai intrat in BlogRoll-ul meu. Keep up the good work. ;)

Trimiteți un comentariu

Politica de postare a comentariilor
Toate comentariile ce incalca regulile generale de bun simt nu vor fi afisate.

toateBlogurile.ro