Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 august 2010

Ce as face daca as fi o zi primar….

Cred ca mi-as da seama rapid ca este doar un vis…..dar visul ar fi cam asa:

As emite o directiva prin care sa interzic prepararea si consumarea micilor..gretarelor in spatii publice, faleza, piete, in fata blocului etc., incalcarea acesteia fiind pedepsita cu munca in folosul comunitatii, siiii …pentru a fi o masura completa as semna un contract cu o firma de salubritate pentru ca acestia sa-si savarseasca stagiul de educare maturand strazi si colectand gunoiul.

Si as mai face si un cinematograf in spatiu liber in care sa poti intra cu masina, model american…

Si ceva ce consider vital pentru imaginea orasului…as face un proiect de lege prin care sa se interzica la nivel national dar in special local, pantalonii extrem de scurti si stramti la fete. Numeroase entitati hommo sapiens sapiens gen feminin (nu garantez pentru toate genul) s-au conformat trendului…pantalon scurt! Un trend nu este pentru toata lumea si trebuie luat doar ca idee dar adaptat pe fiecare. Nu de putine ori m-a frapat cate o tipa cu pantaloni atat de scurti ca puteai sa juri ca nu sunt deloc . Si daca este o “bunaciune” se accepta, chiar daca sunt direct raspunzatoare de ‘’epidemia de gaturi rupte” la baieti (si la cateva dintre fete). Dar ceea ce nu pot accepta este sa vad o fata cu probleme de greutate si implicit celulita curgatoare cu pantaloni scurti...e ca si cum ai vedea un carnat strangulat sau ceva in gen, mergand pe strada.

Aaaa….si ce as mai face…stiu ca suna crunt…as eutanasia cainii…o parte din ei, si m-am gandit si la o metoda sa impac aparentii iubitori ai acestora.

In primul rand daca ii iubesc ii pot lua acasa, sa-i hraneasca si sa-i ingrijeasca, in al doilea rand sunt mult prea multi sa-i poata cuprinde cu dragostea lor pe toti. Strategia mea etica este ca in prima faza sa fie ridicati dusi la un adapost impartit pe cartiere avand posibilitatea sa fie revendicati in decurs de 3 zile, revendicarea se va face doar dupa o sterilizare in prealabil. Restul vor fi eutanasiati. Dar am si una….mai putin etica…cainii sa dispara subit, cate 3 -  4 dintr-un cartier in fiecare saptamana…unii mai si mor nu??? Cred ca daca s-ar face un recensamant pe bune al cainilor…am constata ca natalitatea acestora este mai mare decat la om. Si hai sa inmultim cu bolile pe care le poarta si cu agresiunile de care sunt capabili …de mizeria care o lasa in urma etc etc.

Si inca ceva…as spala strazile …

Si apropo de strazi….sa zicem ca inteleg afacerea din spatele asfaltarilor…toata lumea trebuie sa castige, dar din puctul de vedere al primarului din mine eu as acorda mai multa atentie strazilor si implicit calitatii lor avand in vedere ca mai mult de 80% din electorat detine sau conduce o masina. Facand un exercitiu de imaginatie constat ca doar din perspectiva numarului de injurii si blesteme aduse mie personal in calitate de primar as depune un efort cosiderabil in acest sens…sa nu mai vorbim de alegerile urmatoare. Masura minima pentru aceasta problema …cred ca ar fi…garantarea lucrarii de catre firma ce asfalteaza pe o durata de 5 ani, in caz contrar fiind obligata sa faca reparatii care si acestea sa fie la randul lor garantate alti 5 ani.

Si ce as mai face….as mai face o afacere rapida si banoasa folosindu-ma de functia in care sunt si…ghici ce…as pleca din Romania!!!!!!:P


2 comentarii:

Anonim spunea...

La fel cum tie nu-ti place sa vezi o grasana cu pantaloni "strimti" nici mie nu-mi place sa vad "sau" in loc de "s-au". Esti o grasana a blogurilor!

eM spunea...

Imi multumesc pentru interesul si atentia cu care mi-ai citit blogul.Iti sunt reconoscatoare pentru descoperirea celor 2 greseli. Si fiindca ai acesta placere iti ofer sansa sa-mi citesti si ultima postare si sa ma anunti daca exista greseli, m-am grabit, si nu vreau sa-mi pierd timpul cu activitati stupide.

Trimiteți un comentariu

Politica de postare a comentariilor
Toate comentariile ce incalca regulile generale de bun simt nu vor fi afisate.