Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 mai 2010

Golful si victimile lui:))

De ceva timp Bogdan, a dezvoltat o pasiune misterioasa pentru golf, probabil izvorata din dorinta de a trai in occident. Daca la inceput a fost idealista, acum incepe sa se materializeze - primul pas a fost facut, si-a cumparat incaltari speciale.
Ii mai trebuie un set de mingi, unul de crose, etc( lucruri elementare de alt fel dar e bine sa le aiba si pe astea:D). Prin acest post convoc pe toti cei ce îi sunt prieteni (prea multi sa-i pot enumera) sa ii facem cadou aceste obiecte ce ii pot contura placerea de a juca.
Lista:
- set crose titan aurii ( da bine la tenisi), precizez ca nu este nici o problema dak va avea dubluri - are 3 terenuri proprii de golf, oricum ii vor folosi
- 300 mingi ecologice (pentru inceput trebuie sa fim realisti va "rataci" multe mingi, si cum stiti ff bine are un spirit ecologist puternic, sa nu-i umbrim placerea de a juca din acest punct de vedere)
- crampoane si tee pentru mingi (unui profesionist nu-i pot lipsi )
- geanta crose
- troliu crose (grele crosele ...mai ales cele din titan si aurite..)
                                                                                                


aaaa....si cel mai important...umbrelutza - pentru mada, (nimeni nu vrea sa vada o femeie nervoasa nevoita sa merga prin soare dupa o minge, fie ea si de golf).
Ma auto proclam coordonatorul acestui proiect maret ce are ca termen de finalizare OCTOMBRIE 2010...pentru detalii call me!

1 comentarii:

muzica spunea...

Buna ziua,sunt administratorul blogului muzica-mea.ro , si as dori link exchange cu blogul dvs.,daca sunteti deacord treceti-ma cu titlul muzica si scrieti-mi aici http://www.muzica-mea.ro/schimb-linkuri/

Trimiteți un comentariu

Politica de postare a comentariilor
Toate comentariile ce incalca regulile generale de bun simt nu vor fi afisate.