Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 aprilie 2010

Sentimentele sunt adevaratele muze ale tehnologiei

Asa cum am sustinut si in alte siutatii evolutia omenirii consta strict in lucruri materiale. Avem aceleasi sentimente si trairi ca si acum 2000 de ani.. Cred ca unii dintre noi suntem mai salbatici decat hommo sapiens sapiens. Si de ce suntem asa? Fiindca suntem tot oameni si oricat de mult ne-am cizela avem aceeasi structura a nevoilor dar si a sentimentelor. Un exemplu de sentiment ce dainuie cu mare succes este gelozia. Facand o incursiune in istorie barbatii sunt campioni la acest capitol, dar nici femeile nu sunt cu mult mai prejos. Gelozia este mobilul a numarate tragedii  dar este si contructiva intr-o anumita masura - a ajutat la  dezvoltarea pietei muncii prin angajarea detectivilor particulari si nu in ultimul rand inovarea tehnologica. Astazi am citit intamplator despre phone monitor. Super tare! ;)
Phone Monitor este un soft de spionare pentru telefoanele mobile. Aplicatia sta complet ascunsa in memoria telefonului(nu este vizibila la apasarea prelungita a butonului MENU porneste automat la restartarea telefonului mobil, iar in momentul in care pe respectivul telefon se primeste/trimite mesaj, aplicatia redirectioneaza "pe ascuns" mesajul catre telefonul dvs. In plus, o data pe zi primiti un raport al convorbirilor efectuate/receptionate.
Pentru instalarea aplicatiei, aveti nevoie de telefonul partenerului pentru 3 minute (atat dureaza instalarea si configurarea aplicatiei). Aplicatia poate fi trimisa de pe telefonul dvs. pe cel al partenerei/partenerului prin Bluetooth.Dupa instalarea aplicatiei in telefonul partenerei/partenerului,aplicatia sta ascunsa si incepeti sa primiti raport zilnic al SMS-urilor expediate/primite , si al convorbirilor. Mai jos o detaliere a fiecarui raport: Raportul SMS contine:
-numarul de telefon de la care a primit SMS / a trimis SMS si numele asa cum este trecut in agenda
-continutul mesajului
-data si ora la momentul primirii/expedierii

Raportul apeluri contine:
-raport apeluri efectuate/primite/pierdute
-numarul de telefon care a apelat / care a fost apelat si numele asa cum este trecut in agenda
-data/ora pentru fiecare apel in parte
-numarul de secunde vorbite pentru fiecare apel in parte

Poti descarca manualul de utiliazare de aici: 


P.S. Telefonul meu nu este compatibil :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Politica de postare a comentariilor
Toate comentariile ce incalca regulile generale de bun simt nu vor fi afisate.