Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 aprilie 2010

Amuzant de enervant

De cate ori nu ati mers cu maxi-taxi si pe langa faptul ca ai sau nu ai loc pe scaun, ai sau nu ai bara de care sa te tii, in conditiile in care nu ai loc pe scaun iar soferul are impresia ca este la volanul unui Bugatti Veyron cu aproximativ 1000 de cp ,mai exista si anumite mirosuri greu de descris...etc. Dar pe langa toate aceste lucruri care sunt aproape normale...cel mai mult ma irita conversatiile ce se dezvolta in maxi taxi. Sunt oameni a caror viata o afli mergand din 19 pana in centru fara macar sa te intereseze, si nu doar tu...toata lumea din masina, aaa si cand raspund la telefon e criminal...vorbesc atat de tare incat orice alt sunet este acoperit, problema discutata fiind  publica. Maxi taxi este doar un exemplu, in toate mijloacele de transport se intampla aceste lucruri, ba chiar si in masina personala se mai gaseste cate o cunostinta sa vb la telefon atat de tare incat sa-ti "vibreze" geamurile.
Dar uneori este amuzant.
Astazi am ras de m-am rostogolit. Un prieten face naveta braila-galati cu trenul in fieacre zi si mi-a relatat ce i se intampla cam in fiecare dimineatza:

"De obicei la Vadeni (halta tren) urca in fiecare dimineata babute cu multe papornite din alea de rafie incarcate cu lapte , branza oua...pentru vanzare....ei si azi dimineata printre toate babele, au urcat doua care se pareau a fi mai cochete, si-au inceput gossip-ul de fiecare dimineata... bineinteles vb tare pentru toata lumea.
Au inceput ele sa discute despre cum creste una puii, ca ea le da tain si cealalta le da oua si ca defapt ouale nu sunt bune...si tot discutand ele asa...veni vorba ca nu s-au mai intalnit cu tanti Maricica de mult timp si cu toate astea vorbesc foarte des pe internet, ca se vad pe web, la care cealalta foarte suparata ca si ea vorbeste dar nu are web, si ca nu poate sa se vada pe mess, ea doar vorbeste. Poi da dar ea are web cu ursulet ...ca e un ursulet de plus care are camera nas...la care cealalta ...pai eu am de aia simpla dar nu merge ....raspuns...hai ca alea sunt vechi de doi ani ...nu se mai folosesc.

Ca nu stiu ce vecina de la cateva strazi mai incolo are nepotel si la vazut la web, si ca mai nou nu mai ies la strada duminica, vb pe net din casa si asa reusesc sa vada si telenovela ...telenovela pe care o pierduse acum dimineatza ca era in reluare dar nu e problema ca o cauta pe gugle si vede episodul pe net."

Pe langa faptul ca au deranjat si in acelasi timp amuzat un vagon intreg, un lucru e interesant, targetul informatiilor virtuale nu mai este limitat de varsta si nici macar de mediul social. Barfa de la coltul strazii este inlocuita cu  video call, anunturile care la tara se fac actualmente popular( din vb in vb) facute printr-un mass:O  Efecte inimaginabile ale tehnologiei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Politica de postare a comentariilor
Toate comentariile ce incalca regulile generale de bun simt nu vor fi afisate.